Onze garantie

KAS staat voor Kwaliteit, Aandacht en Service. Die Kwaliteit kunnen we je garanderen omdat alle salarisadministraties die bij ons in handen zijn worden beheerd door een Register Payroll Professional.

Jouw salarisadministratie wordt beheerd door een Register Payroll Professional

In Nederland kan iedereen een salarispakket aanschaffen en zichzelf "salarisadministrateur" noemen. Dat zegt niets over de mate van kennis en ervaring die men in huis heeft. En ook niets over hoe goed die kennis in de loop der jaren bijgehouden is, in dit continu veranderende vakgebied.

Bij KAS Salarisadministraties & Personeelszaken wordt jouw salarisadministratie altijd beheerd door een Register Payroll Professional. Iemand mag zichzelf alleen zo noemen als hij als zodoende is ingeschreven bij het Nederlands Instituut voor Register Payroll Accounting, na het afronden van een relevante opleiding op HBO-niveau en het opdoen van voldoende jaren werkervaring. Om de inschrijving te kunnen behouden moet hij zich jaarlijks laten bijscholen. 

Bij KAS worden alle salarisadministraties verwerkt óf periodiek gecontroleerd door een Register Payroll Professional, hoe groot of klein, ingewikkeld of eenvoudig ze ook zijn.

Waarom KAS?

 • Complete uitbesteding salarisadministratie
 • Vast tarief per salarisstrook: € 12 of lager
 • Altijd en overal online inzichtelijk
 • check
  Gratis koppeling met uw boekhoudpakket
 • check
  Gratis verstrekking van de jaaropgaven
 • check
  Gratis verlof- en verzuimregistratie
 • check
  Gratis HR-signalen per e-mail
 • check
  Betaal altijd achteraf
 • check
  Dagelijks opzegbaar


Wat klanten
over ons zeggen ...

profile-pic

Zeker een aanrader

Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd op allerhande ondernemersvraagstukken. Daarnaast zijn de aangeleverde stukken uitstekend verzorgd en dit alles tegen een aantrekkelijk tarief. Zeker een aanrader.

Ivar Pondaag , Virtuele Helden
profile-pic

Heel bijzonder!

Zeer betrouwbaar, kwalitatief goed en efficiënt. Mails worden snel beantwoord en gevraagde stukken snel opgeleverd. Ook krijgen wij goed antwoord als wij vragen hebben. Ondanks dat wij elkaar nooit persoonlijk hebben ontmoet, werken wij goed samen met KAS, zijn wij heel tevreden over de kwaliteit van KAS en dat vind ik heel bijzonder!

Evelien Prot , De Juffies
profile-pic

Vooral tevreden

Ik ben vooral tevreden over het feit dat alles geregeld wordt en ik hier niet om hoef te vragen.

Monique Koolhaas , Moderne Boekhouder

Onze GRATIS e-cursussen voor werkgevers in je inbox!

Wij stellen regelmatig korte e-curssussen gratis beschikbaar die door ons samengesteld zijn, speciaal voor werkgevers in het MKB.

Voorkomende onderwerpen zijn: het aannemen van je eerste medewerker, subsidieregelingen, stage en BBL, DGA salaris, arbeidsovereenkomsten voor Dummies, disfunctioneren en mediation.

Wil jij door ons op de hoogte gehouden worden van nieuwe e-cursussen? Vul dan hiernaast je e-mailadres in!

Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring | Privacybeleid