Onze partners

Voor een optimale en complete dienstverlening op personeels- en ondernemersvlak werken wij samen met verschillende partners die ieder hun eigen specialismen in huis hebben. Deze partners zijn zorgvuldig door ons geselecteerd op deskundigheid, prijs en werkwijze. 

HR advies

Organisatie- en belastingadvies

Mediation

De specialisten van Regio HR en KAS werken intensief samen vanuit dezelfde basis principes en focussen zich met name op dienstverlening aan het MKB bedrijf. Kwaliteit van dienstverlening, aandacht voor de klant en een hoog serviceniveau kenmerken lees meer...

Upwise is gevestigd in Zaandam (omgeving Amsterdam).

Upwise geeft proactief, integraal advies en biedt begeleiding bij de uitvoering ervan. Dit doen zij op diverse gebieden: financieel, fiscaal, strategisch, procesmatig en planmatig gebied lees meer...

2Forgive Mediation is de praktijk voor conflictoplossingen gespecialiseerd in arbeids- en organisatie mediation. Om samenwerkingen te optimaliseren zijn er naast mediation verschillende diensten die worden aangeboden, zodat conflicthantering oplossings- en toekomst lees meer...

Boekhouding en inkomstenbelasting

Pensioen- en verzekeringsadvies

Boekhouding en belastingadvies

The Co-Manager

Pasveer Pensioenadvies

Moderne Boekhouder

The Co-Manager is gevestigd in Lisse (omgeving Leiden/Hoofddorp).

Meer info volgt...

Meer info volgt...

Moderne Boekhouder is gevestigd in Puttershoek (omgeving Rotterdam).

Meer info volgt...

Wat klanten
over ons zeggen ...

profile-pic

Zeker een aanrader

Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd op allerhande ondernemersvraagstukken. Daarnaast zijn de aangeleverde stukken uitstekend verzorgd en dit alles tegen een aantrekkelijk tarief. Zeker een aanrader.

Ivar Pondaag , Virtuele Helden
profile-pic

Heel bijzonder!

Zeer betrouwbaar, kwalitatief goed en efficiënt. Mails worden snel beantwoord en gevraagde stukken snel opgeleverd. Ook krijgen wij goed antwoord als wij vragen hebben. Ondanks dat wij elkaar nooit persoonlijk hebben ontmoet, werken wij goed samen met KAS, zijn wij heel tevreden over de kwaliteit van KAS en dat vind ik heel bijzonder!

Evelien Prot , De Juffies
profile-pic

Vooral tevreden

Ik ben vooral tevreden over het feit dat alles geregeld wordt en ik hier niet om hoef te vragen.

Monique Koolhaas , Moderne Boekhouder

Onze GRATIS e-cursussen voor werkgevers in je inbox!

Wij stellen regelmatig korte e-curssussen gratis beschikbaar die door ons samengesteld zijn, speciaal voor werkgevers in het MKB.

Voorkomende onderwerpen zijn: het aannemen van je eerste medewerker, subsidieregelingen, stage en BBL, DGA salaris, arbeidsovereenkomsten voor Dummies, disfunctioneren en mediation.

Wil jij door ons op de hoogte gehouden worden van nieuwe e-cursussen? Vul dan hiernaast je e-mailadres in!

Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring | Privacybeleid