Over KAS

KAS Salarisadministraties & Personeelszaken is gespecialiseerd in de verzorging van de complete personeels- en salarisadministratie voor het MKB-bedrijf. Wij hebben gekozen voor de naam "KAS" als acroniem voor onze belangrijkste kernwaarden: Kwaliteit, Aandacht en Service. 

Kwaliteit, Aandacht en Service

Bij KAS worden alle salarisadministraties beheerd door een Register Payroll Professional. Register Payroll Professionals hebben een relevante opleiding op HBO-niveau afgerond en voldoende werkervaring opgedaan om zich als zodanig in te mogen schrijven in het Register voor Payroll Professionals van het Nederlands Instituut voor Payroll Accounting (NIRPA). Register Payroll Professionals dienen hun kennis en vaardigheden te onderhouden door jaarlijks een aantal PE-punten te behalen, zoals vastgesteld en gecontroleerd door het NIRPA. Bovendien zijn zij verplicht zich te houden aan de gedrags- en beroepscode die is opgesteld.

Wij vinden het verder belangrijk om een prettige relatie met onze klanten op te bouwen zodat we ze nog beter kunnen bedienen. Omdat we onze klanten goed kennen, kunnen we beter potentiële fouten of mogelijke voordelen signaleren en tips geven omtrent allerhande personeelszaken.

Bovendien zijn wij ervan overtuigd dat we je alleen goed kunnen ontzorgen als we even verder kijken dan onze neus lang is. Wij weten dat je ondernemer bent en niet altijd tot in de puntjes op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving, daarom hebben we al veel extra dienstverlening toegevoegd aan ons basispakket. Bij ons wordt niet ieder telefoontje gefactureerd; alles wat betrekking heeft op de salarisverwerking en alle vaktechnische vragen die wij direct kunnen beantwoorden zien wij gewoon als service!

Ook ontvang je van ons HR-signalen per e-mail om je te attenderen op aflopende arbeidsovereenkomsten, verjaardagen van medewerkers en jubilea. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je salarisadministratie gekoppeld wordt aan jouw boekhoudpakket, zodat je de loonjournaalpost niet meer iedere maand handmatig hoeft over te nemen.

De ondernemer achter KAS

KAS Salarisadministraties & Personeelszaken is in 2014 opgericht door Faye Wessels (1986). Zij stelt zich hier aan je voor:

"Ik ben sinds 2006 werkzaam in het vakgebied en sinds 2011 ben ik ook ingeschreven als Register Payroll Professional. In mijn carrière ben ik voornamelijk werkzaam geweest voor accountantskantoren. Ik hield van de variatie die het werken voor meerdere MKB-bedrijven uit diverse sectoren met zich meebracht, maar merkte dat het vakgebied salarisadministratie in de accountancy een vrij ondergeschoven kindje is. Het is tenslotte niet de core-business.

In 2013 besloot ik mijn baan op te zeggen en het ondernemerschap een kans te geven. Daar heb ik nooit spijt van gehad! In de tussentijd heb ik een mooi bedrijf opgebouwd met blije klanten waar ik met plezier voor werk. Daarnaast bouw ik actief aan mijn netwerk en aan samenwerkingen met partners die elk vanuit hun eigen specialisme waarde kunnen toevoegen of zelf de vakkennis voor personeelszaken niet in huis hebben."

Als je rechtstreeks contact op wil nemen met Faye dan kan dat via e-mail (contact[at]kassnp.nl), telefoon (06-12759073) of LinkedIn.

Waarom KAS?

 • Complete uitbesteding salarisadministratie
 • Vast tarief per salarisstrook: € 12 of lager
 • Altijd en overal online inzichtelijk
 • check
  Gratis koppeling met uw boekhoudpakket
 • check
  Gratis verstrekking van de jaaropgaven
 • check
  Gratis verlof- en verzuimregistratie
 • check
  Gratis HR-signalen per e-mail
 • check
  Betaal altijd achteraf
 • check
  Dagelijks opzegbaar


Wat klanten
over ons zeggen ...

profile-pic

Heel bijzonder!

Zeer betrouwbaar, kwalitatief goed en efficiënt. Mails worden snel beantwoord en gevraagde stukken snel opgeleverd. Ook krijgen wij goed antwoord als wij vragen hebben. Ondanks dat wij elkaar nooit persoonlijk hebben ontmoet, werken wij goed samen met KAS, zijn wij heel tevreden over de kwaliteit van KAS en dat vind ik heel bijzonder!

Evelien Prot , De Juffies
profile-pic

Zeker een aanrader

Er wordt proactief meegedacht en snel gereageerd op allerhande ondernemersvraagstukken. Daarnaast zijn de aangeleverde stukken uitstekend verzorgd en dit alles tegen een aantrekkelijk tarief. Zeker een aanrader.

Ivar Pondaag , Virtuele Helden
profile-pic

Gemakkelijk en toegankelijk

De dienstverlening is wat mij betreft prima. De informatie is digitaal gemakkelijk toegankelijk en de mails die nog even herinneren aan de te betalen loonheffing worden zeer gewaardeerd.

Ton Jungschläger , The Co-Manager

Onze GRATIS e-cursussen voor werkgevers in je inbox!

Wij stellen regelmatig korte e-curssussen gratis beschikbaar die door ons samengesteld zijn, speciaal voor werkgevers in het MKB.

Voorkomende onderwerpen zijn: het aannemen van je eerste medewerker, subsidieregelingen, stage en BBL, DGA salaris, arbeidsovereenkomsten voor Dummies, disfunctioneren en mediation.

Wil jij door ons op de hoogte gehouden worden van nieuwe e-cursussen? Vul dan hiernaast je e-mailadres in!

Algemene Voorwaarden | Cookieverklaring | Privacybeleid